DHenH Online

Financieel dashboard, facturatie en betalen

Het nieuwe boekhouden is online boekhouden. De ondernemer van tegenwoordig wil overal, altijd en in één oogopslag inzicht in zijn eigen financiële situatie. Om aan de wensen van deze ondernemers tegemoet te komen bieden wij onze klanten een oplossing om volledige online te kunnen samenwerken. Op welk niveau jij dit wenst bepaal je zelf.

Administratie

Online, op locatie of volledig uitbesteden

De ontwikkelingen op administratief gebied gaan razend snel. Het boekhouden zal steeds meer een technologische handeling worden. Denk hierbij aan de automatische bankkoppeling en het scannen en herkennen van facturen. DHenH ziet deze ontwikkeling niet als bedreiging maar juist als een kans! Zeker ook voor jou als ondernemer.

Financiële detachering

Direct inzetbaar en flexibel

Kom je handen tekort bij het verwerken van je financiële administratie, maar wil of kan je niet aan de verplichtingen van een dienstverband vastzitten. Wij bieden je graag op een flexibele en persoonlijke manier onze helpende hand door administratieve ondersteuning bij je op locatie. Je kan rekenen op een op-en-top professional welke je op een deskundige manier direct zal ontzorgen.

Belastingadvies

Kansen benutten welke de fiscale wetgeving u biedt

De fiscale regelgeving kent tal van mogelijkheden, regels en uitzonderingen. Voor jou is het dus van belang hieromtrent goed te worden geadviseerd. Onze uitdaging ligt het benutten van de kansen welke de fiscale wetgeving jou biedt en je te behoeden voor de valkuilen. Ook voor particulieren!

Jaarrekening

Basis voor verantwoorde beslissingen naar de toekomst

Steeds vaker dien je aan andere belanghebbende een jaarverslag te overleggen. Denk bijvoorbeeld aan de bank voor een kredietaanvraag of hypotheek voor je woning, aan de fiscus of branchevereniging. Een professionele jaarrekening is dan wel zo prettig.

Salarisadministratie

Online en met personeelsdossier

Tevreden personeel is de basis voor een gezonde onderneming. Daarom moeten de zaken op het gebied van personeel en salaris goed zijn geregeld. Loonstroken moeten gewoon kloppen, de salarissen moeten op tijd worden betaald en de arbeidsvoorwaarden richting je personeel moeten op orde zijn. Daarnaast bent jij als werkgever verplicht steeds meer gegevens van je personeel vast te leggen en te bewaren.

Overige dienstverlening

Alles onder één dak

Onze insteek is om een zo breed mogelijke financiële dienstverlening te kunnen bieden aan onze klanten. Wij helpen je daarom ook graag bij andersoortige (financiële) vraagstukken op diverse gebieden. Het doel: Je hebt één aanspreekpunt en alles onder één dak. Dat is wel zo prettig.