AdministratieOnline, op locatie of volledig uitbesteden

De ontwikkelingen op administratief gebied gaan razend snel. Het boekhouden zal steeds meer een technologische handeling worden. Denk hierbij aan de automatische bankkoppeling en het scannen en herkennen van facturen. DHenH ziet deze ontwikkeling niet als bedreiging maar juist als een kans! Zeker ook voor jou als ondernemer.

"De kwaliteit van een accountantskantoor voor een normale en toegankelijke prijs"

Afhankelijk van jouw wensen kan je ervoor kiezen om (deels) zelf de administratie te voeren in een online-omgeving, jouw totale administratie uit te besteden of kunnen wij je op locatie ondersteunen.

Online boekhouden

Graag begeleiden wij jou bij deze ontwikkelingen. Jij kan als ondernemer veel geld besparen en daarnaast veel slagvaardiger handelen, omdat jouw administratie altijd bij is door de automatische bankkoppeling en de mogelijkheid van scannen en herkennen. Hierdoor kunnen wij je gerichter adviseren en begeleiden bij je bedrijfsvoering. Een win-win situatie dus! Je kan bij ons online boekhouden met Unit4, Exact Online, Reeleezee, Snelstart of een ander pakket naar keuze.


 

Uitbesteden administratie

Wil je toch liever je gehele administratie uitbesteden? Geen probleem. Je kunt bij ons digitaal je boekhouding aanleveren op elke gewenst moment. Wij dragen op onze beurt zorg voor een actuele verwerking, waardoor je boekhouding wekelijks up-to-date is. Door het gebruik van onze Management Monitor bieden wij je tevens actueel inzicht in je financiële huishouding. Zo weet jij altijd en overal wat de stand van zaken is en kan je daar ook na handelen. Als er aanleiding voor is, bespreken we bepaalde zaken ook graag even met je door.

Administratieve ondersteuning op locatie

Kom je handen tekort op jouw financiële afdeling? Of heb je graag dat er op flexibele basis iemand bij je op locatie aanwezig is ter ondersteuning voor het boeken van de administratie? Ook die mogelijkheid is er. Het komt regelmatig voor dat wij ondersteuning bieden op locatie. Of het nu tijdelijk of voor een langere periode is, wij passen ons moeiteloos in bij jouw organisatie.