Financiële detacheringDirect inzetbaar en flexibel

Kom je handen tekort bij het verwerken van je financiële administratie, maar wil of kan je niet aan de verplichtingen van een dienstverband vastzitten. Wij bieden je graag op een flexibele en persoonlijke manier onze helpende hand door administratieve ondersteuning bij je op locatie. Je kan rekenen op een op-en-top professional welke je op een deskundige manier direct zal ontzorgen.

"De kwaliteit van een accountantskantoor voor een normale en toegankelijke prijs"

Flexibele administratieve ondersteuning

Kom voorgaande je bekent voor? Ons wel. Steeds meer merken wij namelijk de behoefte aan tijdelijke administratieve ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin je op zoek bent naar aanvulling op je eigen personeel om je te ondersteunen bij de financiële administratie. Of je nog geen geschikt personeel hebt kunnen vinden voor je vacature, je te maken heeft met tijdelijke onderbezetting wegens ziekte en verlof of omdat je gewoonweg door drukte behoefte heeft aan tijdelijke administratieve ondersteuning.


Ontzorgen van financiële administraties, kleine ondernemers en ZZP’ers

Hierin willen wij je graag op een laagdrempelige manier onze helpende hand bieden. Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning op je financiële afdeling, het verwerken van de administratie, debiteurenbeheer of crediteurenbeheer. Niet alleen van grote ondernemers met een eigen financiële afdeling, maar zeker ook van de wat kleinere ondernemers en ZZP’ers.


Direct inzetbaar, deskundig en flexibel tegen uitzendtarieven

Om je ook in deze situaties te kunnen ontzorgen met onze dienstverlening bieden wij onze flexibele administratieve ondersteuning bij je op locatie aan tegen concurrerende tarieven. Jij krijgt de beschikking over een kundige en professionele administratieve kracht. Of het nu tijdelijk of voor een langere periode is, wij passen ons moeiteloos in bij je organisatie.

Benieuw naar de ervaring van een van onze klanten?