DHenH OnlineFinancieel dashboard, facturatie en betalen

Het nieuwe boekhouden is online boekhouden. De ondernemer van tegenwoordig wil overal, altijd en in één oogopslag inzicht in zijn eigen financiële situatie. Om aan de wensen van deze ondernemers tegemoet te komen bieden wij onze klanten een oplossing om volledige online te kunnen samenwerken. Op welk niveau jij dit wenst bepaal je zelf.

“IN EEN OOGOPSLAG ALTIJD EN OVERAL DE BESCHIKKING OVER jouW BELANGRIJKSTE FINANCIELE INFORMATIE”


Management Monitor  

De Management Monitor is een dashboard dat ondernemers eenvoudig maar uitgebreid inzicht geeft in hun administratie en financiële situatie. Het dashboard geeft in één oogopslag weer hoe het ervoor staat met jouw omzet en winst, openstaande posten, liquiditeit, in- en verkopen. Ook is het dankzij een koppeling met internetbankieren mogelijk om vanuit het dashboard facturen te betalen.

Alles om te zorgen dat jij altijd en overal op een laagdrempelige manier kunt beschikking over je belangrijkste financiële informatie. Uiteraard kan je de Management Monitor ook benaderen via de pc, tablet en smartphone.

Hier vind je een afbeelding van de Management Monitor

Online facturen betalen

Via de Management Monitor kan je, behoudens online factureren, ook kiezen voor Online Betalen. Online betalen biedt je het gemak om via je pc, smartphone en/of tablet met slechts enkele klikken je te betalen facturen te selecteren en aan te bieden bij jouw bank. Om je hierbij te helpen biedt de Management Monitor je een eenvoudig en actueel inzicht in de openstaande inkoopfacturen met bijhorende vervaldatum. 

Hier vind je een afbeelding van de het Online Betalen.

Online facturatie

Om de toegevoegde waarde van de Management Monitor voor je verder te onderstrepen, beschikt zij tevens over de functionaliteit van het Online Factureren. Dit houdt in dat je vanuit de monitor voor al jouw klanten eenvoudig facturen kunt aanmaken, versturen en via Online Herinneren herinneringen en aanmaning kunt verzenden. Voorgaande handelingen worden direct verwerkt in de Management Monitor voor een actueel financieel inzicht.  

Hier vind je enkele afbeeldingen van:
- een factuur opstellen
- een voorbeeldfactuur
- een factuur verzenden

DH&H Archief (scannen en herkennen)

Naast de Management Monitor bieden wij jou tevens de mogelijkheid om jouw inkoop- en verkoopfacturen digitaal te archiveren in ons online archief. Zo raakt je nooit meer een factuur/contant bon kwijt en kan je ze overal raadplegen. Doordat de facturen/contant bonnen via scan en herkensoftware door jou bij ons worden aangeleverd kunnen wij op elk willekeurig moment jouw boekhouding bijwerken. Ook als jij dat wekelijks wenst! Aanleveren kan simpelweg door het versturen ervan naar een specifiek e-mailadres, gewoon via je smartphone of tablet doormiddel van de beschikbare App.

Graag laten wij je kennis maken met onze online oplossing middels een vrijblijvende demonstratie.