SalarisadministratieOnline en met personeelsdossier

Tevreden personeel is de basis voor een gezonde onderneming. Daarom moeten de zaken op het gebied van personeel en salaris goed zijn geregeld. Loonstroken moeten gewoon kloppen, de salarissen moeten op tijd worden betaald en de arbeidsvoorwaarden richting je personeel moeten op orde zijn. Daarnaast bent jij als werkgever verplicht steeds meer gegevens van je personeel vast te leggen en te bewaren.

"DOOR PERSONEEL EN SALARIS ONLINE KUNNEN WIJ OP EEN EFFICIËNTE EN DOELTREFFENDE MANIER SAMENWERKEN"

Personeel en Salaris Online

Is een online salarisservice systeem waarmee wij met je op een doeltreffende manier kunnen samenwerken. Daarnaast krijg jij de beschikking over een volledig online personeelsdossier voor het beheren van personalia, contracten, beoordelingsformulieren en uiteraard ter beschikking gestelde looninformatie als loonstroken en dergelijke. Eventueel met een smartphone/tablet toepassing voor jou en je personeel.

Bekijk onderstaand filmpje en raak overtuigd! 

Personeel & Salaris Online

 

 

Lokale salarisadministratie

Indien jij je gehele salarisadministratie wil uitbesteden bestaat uiteraard ook de mogelijk om dit te doen. Je voorziet ons periodiek met de loongegevens van je personeel en wij zorgen voor de rest.