DH&H Archief (scannen en herkennen)16-03-2016Naast de Management Monitor bieden wij u het gemak van uw eigen online Documenten Archief met scan en herken mogelijkheid voor het aanleveren of (deels) verwerken van uw administratie. Altijd en overal te raadplegen en te benaderen.

Online documenten archief
Met het DH&H Archief bieden wij u de mogelijkheid om uw inkoop- en verkoopfacturen digitaal te archiveren
  in ons online archief.  Zo raakt u nooit meer een factuur/contant bon kwijt en kunt u ze overal raadplegen. Doordat de facturen/contant bonnen via scan en herkensoftware door u bij ons worden aangeleverd kunnen wij op elk willekeurig moment uw boekhouding bijwerken. Ook als u dat wekelijks wenst! Aanleveren kan simpelweg door het versturen ervan naar een specifiek e-mailadres, gewoon via uw smartphone of tablet doormiddel van de beschikbare App. U kunt zo heel simpel en eenvoudig bijvoorbeeld uw contant bonnen met uw telefoon fotograferen en direct doorsturen.

Zelf het niveau van samenwerken bepalen
Ons online archief biedt u als klant tevens de mogelijkheid om zelf uw administratie te boeken. Op welke niveau u dit wenst bepaald u zelf. Zo kunt u zich enkel beperken tot de aanlevering van de administratie of u verwerkt uw administratie zelf tot boekingsvoorstellen welke u aan ons aanbiedt. U kunt er ook voor kiezen om het boeken van de inkoop- en verkoopfacturen geheel zelf te doen. Uiteraard blijven wij wel periodiek met u meekijken. Dat is wel zo prettig.

U kunt ons altijd vragen naar de mogelijkheden. Wij laten u graag de meerwaarde van deze nieuwe tool zien in aanvulling op onze Management Monitor.