Management Monitor live!15-03-2016De Management Monitor (voorheen Online Dashboard) is live! En we stellen het gratis beschikbaar aan al onze klanten. Ook interesse in het hebben van financieel inzicht in één oogopslag? Wij laten uw graag vrijblijvend een demonstratie zien!

Financieel inzicht in één oogopslag
De Management Monitor is een dashboard dat ondernemers eenvoudig maar uitgebreid inzicht geeft in hun administratie en financiële situatie. Het dashboard geeft in één oogopslag weer hoe het ervoor staat met uw omzet en winst, openstaande posten, liquiditeit, in- en verkopen. Ook is het dankzij een koppeling met internetbankieren nu mogelijk om vanuit het dashboard facturen te betalen.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe tool een toegevoegde waarde voor u kan zijn. Daarom wordt de monitor u geheel gratis ter beschikking gesteld. U vindt de Management Monitor via onze portal op de website onder de knop ‘dhenh inloggen’. Uiteraard kunt u de Management Monitor ook benaderen via uw pc, tablet en smartphone

Online facturatie
Om de toegevoegde waarde van de Management Monitor voor u verder te onderstrepen, zal gedurende het tweede kwartaal van 2016 de functionaliteit van het Online Factureren hieraan worden toegevoegd. Dit houdt in dat u vanuit de monitor voor al uw klanten facturen kunt aanmaken, versturen, herinneringen/aanmaning kunt verzenden en dit tevens direct wordt verwerkt in de Management Monitor voor een actueel financieel inzicht.

Interesse? Wij laten uw graag nader kennismaken met de monitor middels een vrijblijvende demonstratie.