Onze klanten vertellen14-03-2018Wij kunnen natuurlijk wel vertellen hoe leuk en goed we wel niet zijn, maar we laten je liever de mening van onze klanten horen. Vandaag het woord aan Edwin van Casa Foresta.

Vertel eens over je onderneming: Casa Foresta.
Onze visie is dat we als mens geboren wildplukkers zijn en dat wij onderdeel uitmaken van de eetbare natuur. Casa Foresta staat voor alle facetten van de eetbare wilde natuur. Ik schrijf daar boeken over en geef verschillende soorten workshops variërend van het plukken van paddenstoelen in de donkere naaldbossen van de Veluwe, tot het zoeken van zeewier, schaal- en schelpdieren aan de woeste Zeeuwse kust. Daarnaast verbouw ik eetbare bloemen en kleine groentes op mijn terrein in Ressen. Varkens, schapen en kippen lopen er ook rond. Ik werk veel samen met culinaire chefs zoals Jonnie Boer, Ron Blaauw en Robert Kranenborg.

Waarom vind je het prettig om samen te werken met Tim en Ferdinand?
Het zijn hele leuke aardige jongens. Daarnaast was Ferdinand mijn achterbuurman, dus het was ook gemakkelijk. Maar ze zijn heel professioneel en vooral ook erg aardig en behulpzaam.

Zou je ze aanraden bij andere ondernemers?
Ik ben tevreden over de dienstverlening. Als ik wat nodig heb, dan wordt het meestal snel geregeld.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel ons op 026 472 36 06 of mail naar info@dhenh.nl.