Onze klanten vertellen25-01-2018Wij kunnen natuurlijk wel vertellen hoe leuk en goed we wel niet zijn, maar we laten je liever de mening van onze klanten horen. Vandaag het woord aan Koen en Luuk van Fiks Film.

Vertel eens over jullie onderneming: Fiks Film
Wij zijn ooit begonnen als eigenlijk all round videobedrijf met geschoten video, 360 graden en animatie, maar al snel bleek dat wij én animatie zelf leuker vonden én er meer vraag naar was. De markt voor die andere twee vormen van video is al enorm verzadigd. Voor alleen animatie nog niet. Animatie is erg populier en hier krijgen we ook de meeste aanvragen van. Sinds we deze switch hebben gemaakt, zijn we hard gaan groeien. Veel bedrijven weten ons nu te vinden.  

Waarom vinden jullie het prettig om samen te werken met Tim en Ferdinand?
Wij kennen Tim van vroeger. We zijn allebei geboren in Lent, voetbalde op dezelfde voetbalvereniging. Voor ons werkt het prettig, omdat het iemand is die we kennen. We maken gebruik van hun managementmonitor. Dat is voor ons heel “chill”, want dan zien we precies waar we achter de feiten aanlopen, wat al is ingevuld, wat al betaald is en wat nog niet betaald is.

Zouden jullie ze aanraden bij andere ondernemers?
Ja, zeker. Het zijn twee super relaxte gasten om aan de telefoon te hebben. Nooit te gehaast voor een praatje, advies of grapje. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel ons op 026 472 36 06 of mail naar info@dhenh.nl.