Onze klanten vertellen05-02-2018Wij kunnen natuurlijk wel vertellen hoe leuk en goed we wel niet zijn, maar we laten je liever de mening van onze klanten horen. Vandaag het woord aan Arnold van Zorghulpmiddelen WMO Gelderland.

Vertel eens over je onderneming: Zorghulpmiddelen WMO Gelderland.
Ik heb altijd in het transport gezeten. Op een gegeven moment mocht ik mijn werk niet meer doen, omdat ik een defibrillator voor mijn hart kreeg. Niet zo leuk. Doordat mijn vriendin en ik allebei een kind hebben met een zware beperking, ben ik ik de zorg kant opgegaan. Zo ben ik in de zorghulpmiddelen terecht gekomen. Hier doen we reparaties aan bijvoorbeeld speciale fietsen, rolstoelen en scootmobielen. Daar zijn we groot mee geworden, dat gaat echt goed. 

Waarom vinden jullie het prettig om samen te werken met Tim en Ferdinand?
Via een kameraad van hen die bij de ABN Amro werkt, ben ik bij Tim en Ferdinand gekomen. De samenwerking gaat goed. Het is niet zo formeel. Als ik daar ben, reken dan maar een uur of anderhalf uur vooruit. Dat wordt ook niet geteld. Ik zit daar even een uurtje lekker gezellig, dan kan ik ook mijn vragen kwijt. Het werkt heel anders dan dat ik zie op sommige andere boekhouderskantoren. Het is veel persoonlijker. Dat vind ik heel prettig. 

Zouden jullie ze aanraden bij andere ondernemers?
Ja, de prijs-kwaliteitverhouding is gewoon goed. Ik vind het netjes wat ik moet betalen. Wanneer ik daar binnen kom, dan hoef ik ook niet gelijk te betalen. Geen uurtje-factuurtje dus. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel ons op 026 472 36 06 of mail naar info@dhenh.nl.