Timo de Laat

Timo de Laat

Timo de Laat Relatiebeheerder/processpecialist

"De kwaliteit van een accountantskantoor voor een normale en toegankelijke prijs"

In januari 2020 ben ik aan boord gestapt bij de Den Hartog en Hoogveld in de functie van relatiebeheerder/processpecialist. Voor mij een eerste kennismaking met de belasting- en administratiewereld. Hiervoor werkte ik bij verschillende grote bedrijven in procesmatige en organiserende functies.  De wereld is dus nieuw voor mij, een uitdaging. Gelukkig sluit dat goed aan bij Den Hartog en Hoogveld, risico’s durven nemen en kansen te grijpen.

Ik wil samen met Den Hartog en Hoogveld gaan werken aan de toekomst,. De toekomst van zowel ons eigen bedrijf als de toekomst van onze klanten. Vraagstukken waar je tegenaan loopt in je bedrijf, pak ik graag samen op.

We werken ook hard aan ons eigen bedrijf. En proberen daarin een voorbeeld te zijn voor ondernemerschap. Wij streven ernaar om de vooruitloper te zijn in de belasting- en administratiebranche. 

Vanuit mijn studie Business Innovation ben ik gewend om gestructureerd en met een innoverende blik te kijken naar bedrijfsvraagstukken. Dit sluit goed aan bij de werkwijze van Den Hartog en Hoogveld, vooruitlopen en niet onnodig achterom kijken. Maar doe dit wel met een duidelijk plan of goed idee.

Ik hoop in de toekomst graag eens samen te werken of een kop koffie te drinken!