Rianne Laros

Rianne Laros Relatiebeheerder

Waar gaat jouw hart sneller van Kloppen?

Mijn passie ligt al van jongs af aan bij cijfers. Na de middelbare school ben ik aan het duale traject (Accountancy) gestart aan de HAN en was ik werkzaam bij een Big4 kantoor. Na mijn afstuderen heb ik mijn carrière vervolgd bij een tweetal middelgrote accountantskantoren. Na een korte uitstap in het bedrijfsleven kwam ik tot de conclusie dat mijn passie ligt in de Accountancy. De dynamiek en de duurzame klantrelaties maken mijn baan afwisselend en uitdagend. Dit is waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Sinds juli 2019 maak ik onderdeel uit van het enthousiaste team van Den Hartog en Hoogveld. Ik kijk uit naar groei in mijn vakkennis en zeker ook het ontdekken van een andere benaderingswijze van ons vak. Niet voor niets is Den Hartog en Hoogveld het administratiekantoor van de toekomst. Ik bouw graag mee aan de visie en groei graag mee in deze ontwikkeling, waarbij ik ook klanten graag meeneem op deze reis.

In de huidige tijd is kijken naar cijfers niet voldoende, het verhaal van de ondernemer is nog veel belangrijker. Wat is jouw passie, waar ligt jouw kracht en waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Ik investeer graag in een duurzame relatie met klanten en help je graag bij oplossen van dagelijkse, niet-dagelijkse en complexe problemen. Het geeft mij energie om deze creatief en adequaat op te lossen. Wat is jouw visie en wat is je droom? Ik hoor er graag meer over tijdens een kop koffie.