Onze werkwijze Geen 'uurtje-factuurtje' voor telefonisch overleg, een kop koffie drinken of het beantwoorden van e-mails.

Toekomstgericht, persoonlijk en laagdrempelig zijn onze toverwoorden als administratiekantoor. Een benadering welke breed wordt gedragen door onze cliëntenkring. Steeds vaker zien we de tendens dat men opzoek is naar een sparringspartner, niet alleen op zakelijk / financieel maar zeker ook op persoonlijk gebied. Niet voor niets zijn de personen achter een onderneming vaak bepalend voor de onderneming zelf. Daarom proberen wij op een frequente basis contactmomenten te creëren en te onderhouden. Wij vinden dat als je een onderneming echt wilt leren kennen en wilt kunnen adviseren op o.a. het gebied van administratie en belastingen, het belangrijk is om een goede verstandhouding en persoonlijk contact op te bouwen met de personen eromheen.  Zij zijn allen (mede) bepalend voor het toekomstperspectief van een onderneming. Om dit perspectief zo adequaat mogelijk te kunnen beheersen, dienen zoveel mogelijk bepalende factoren hiervan in beeld te zijn.  Op deze manier kunnen wij een waardevollere bijdrage leveren aan jou en jouw onderneming.

Een ander belangrijk onderdeel hiervan is laagdrempeligheid. Wij willen dat niets je tegenhoudt om ons te raadplegen. Geen 'uurtje-factuurtje' voor telefonisch overleg, een kop koffie drinken of het beantwoorden van e-mails. Contactmomenten zien wij niet als dienst, maar als een hulpmiddel. Een hulpmiddel om waardevoller voor je te kunnen zijn als adviseur en samen te bouwen als gemeenschappelijk succes.